תמונת רקע - דוד דגים

אפשרויות חיתוך

על מנת שנוכל לספק לכם את המוצר על פי דרישתם, כחלק מביצוע ההזמנה, אתם נדרשים לציין את האופן בו תרצו שנחתוך את הדגים.

כדי להקל עליכם, להלן פירוט והסברים על אפשרויות החיתוך

 

  • מסעדה - דג שלם עם סנפירים- ניקיון בטן וקשקשים.
  • חיתוך לסושי - פסים ארוכים ודקים
  • חיתוך לסביצ'ה - ריבועים קטנים
  • חריצים - דג שלם עם חריצים בחלקו החיצוני של הדג
  • בלי ראש - דג שלם בלי ראש
  • פילה עם עור - חיתוך הדג לאורכו, עם הפרדת הצדדים, כשעל כל צד נשאר העור
  • ספר - חיתוך הדג לאורכו , ללא הפרדת הצדדים (מחוברים באמצע בצורת ספר) עם העצמות עם ראש
  • שפלט - חתוך לאורך, הפרדת שני צידי הדג, עם העצמות
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • פרפר - שני פילטים מחוברים בעור ללא העצמות וללא הראש
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • שרשרת - פרוסות עגולות מחוברות
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • דג שלם ללא סנפירים - ניקיון בטן וקשקשים והורדת סנפירים
  • בלי עיניים - דג שלם בלי עיניים
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • פרוסות - פרוסות עגולות עם העצם
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • פוליש פרוס פרוסות - פרוסות עגולות כשהבטן סגורה
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • פילה בלי עור - חיתוך הדג לאורכו, עם הפרדת הצדדים, ללא עור
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • להכין לטחינה - פילה בלי עור ובלי עצמות
  • טחון - טחינה של פילה ללא עור וללא עצמות
תמונת-רקע
נגן וידאו
  • פרוסות של סלמון - פרוסות מפילה סלמון
תמונת-רקע
נגן וידאו