יתרונות תזונתיים ובריאותיים באכילת דגים
רובנו כבר נחשפנו לעובדה כי דגים טריים תורמים רבות לתזונה מאוזנת בזכות היותם בעלי ערכים תזונתיים גבוהים וכמו כן הם מספקים שלל יתרונות בריאותיים. אז ייתכן כי עד כאן לא
רובנו כבר נחשפנו לעובדה כי דגים טריים תורמים רבות לתזונה מאוזנת בזכות היותם בעלי ערכים תזונתיים גבוהים וכמו כן הם מספקים שלל יתרונות בריאותיים. אז ייתכן כי עד כאן לא
דגי המאכל העיקריים והנפוצים בישראל הינם: סלמון, בקלה, טונה, פורל, מקרל, קרפיון ואמנון ושילובם בתפריט התזונתי באופן קבוע ישפר עד מאוד את תצרוכת הוויטמינים, המינרלים, חומצות השומן החיוניות ועוד רכיבים
שדות חובה מסומנים ב *
* התמונות להמחשה בלבד
יש לנו מספר הצעות אטרקטיביות בשבילך