מצרכים:
4 פילטים של אמנון
150 גר’ תרד בלאדי
עלי מנגולד (החלק הירוק בלבד)
2 לימונים מפולטים
שן שום קצוצה
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
סומק (עדיף גרוס ולא טחון)
אופן ההכנה:
דג: מושחים את הדג המפולט בשמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי.
אופים בתנור במשך 4 דקות בחום של 240 מעלות, כשהעור כלפי מעלה.
כשהדג מוכן, במחבת מחממים שמן זית
ומקפיצים את עלי התרד, שום ופילטים של לימון עם מלח ופלפל.
במידה ועלי התרד / מנגולד גדולים מאוד, יש לקרוע אותם לפיסות ביד ולא בעזרת סכין.
להניח על הדג ולשפוך מעט מיץ לימון מלמעלה.