דניס ביין לבן, חמאה אדומה ושום ירוק

מצרכים:

4 פילטים של דניס
4 שום ירוק
חמאה אדומה:
60 גר’ חמאה
1 פלפל אדום
שן שום גדולה
1/4 כוס יין לבן
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

דג: מושחים את הדג המפולט בשמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי.
אופים בתנור במשך 4 דקות בחום של 240 מעלות, כשהעור כלפי מעלה.
שום ירוק: שוטפים היטב ומניחים, מפזרים מעל לשומים מעט שמן זית
ואופים בתנור ב- 180 מעלות עד לריכוך
חמאה אדומה: קולים את הפלפל בתנור חם.
כשהפלפל מתקרר, קולפים אותו.
במעבד מזון או בלנד מוט, טוחנים את הפלפל הקלוף,
שן שום, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
כשהדג מוכן, במחבת מניחים את החמאה, היין ומחית הפלפל האדום,
מערבבים עד להסמכה ומתקנים תיבול.
הרכבת המנה: מניחים על צלחת את פילה הדג,
מעל מוזגים מהחמאה האדומה ומעל מניחים שום ירוק אחד.