חריימה מחופש

מצרכים:

4 פילטים חתוכים לריבועים – דג בורי
חלה מתוקה, פרוסה
פלפלים אדומים קלויים
(רצוי לייבשם ב 100 מעלות למשך לילה ולשמור בצנצנת שמן זית)
2 שיני שום, כתושות
2 גבעולי כוסברה, קצוצים
2 כפות “אריסה”
לימונים כבושים, חתוכים לפרוסות
3 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

במעבד מזון ידני יש לטחון את כל המרכיבים פרט לדג ולחלה.
מורחים את הדג בתערובת מצדו החשוף (לא הצד של העור)
אופים בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות במשך כ-5 דקות עד להשחמה של שולי הדג.
מוציאים, מניחים על פרוסות החלה ומגישים.