סביצ’ת סיבס עם פסיפלורה

מצרכים

לשישה סועדים
דג סיבס במשקל 400 גרם נטו, מפולט וללא העור
1 לימון טרי, מגורר וסחוט (עדיפות לליים, אם יש)
3 בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 חבילה פסיפלורה (כ- 6 יחידות)
חופן עלי כוסברה קצוצים
1 בצל ירוק, קצוץ לרצועות באורך
1 פלפל צ’ילי, קצוץ דק
3 כפות שמן זית איכותי
מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה

מנקים את נתח הדג מעצמות ויוצרים פרוסות ברוחב הדג בעובי של סנטימטר.
משרים את רצועות הבצל הירוק הקצוצות במי קרח לסלסול.
חותכים כל פסיפלורה לשני חצאים ומוציאים את תוכן הפרי לכלי קטן בעזרת כפית.
מניחים על צלחת ההגשה את פרוסות הדג, ומפזרים מעל לפי הסדר הבא:
מלח ים אטלנטי, כוסברה קצוצה ומעט עלים בשלמותם, תלתלי בצל ירוק, שאלוט, לימון, צ’ילי, עסיס הפסיפלורה ושמן זית.
מקשטים עם גרדת הלימון.
יש להתחיל בהכנת המנה מספר דקות לפני ההגשה