פורל בעשבי תיבול וחומוס אורגני

מצרכים:

פילטים של פורל
1/4 צרור כוסברה
1/4 צרור פטרוזיליה
1/4 צרור נענע
1 שן שום
מיץ מלימון אחד
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל
250 גר' חומוס אורגני
מושרה 12 שעות ומבושל עד לריכוך

אופן ההכנה:

דג: מושחים את הדג המפולט בשמן זית
ומפזרים מלח ים אטלנטי.
אופים בתנור במשך 4 דקות
בחום של 240 מעלות, כשהעור כלפי מעלה.
במעבד מזון לטחון את הפטרוזיליה, כוסברה,
נענע, שן שום, מיץ לימון, מלח ופלפל.
כשהדג מוכן, במחבת מחממים שמן זית
ומניחים מחית עשבי התיבול והחומוס,
מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל
ויוצקים מעל הדג.